De Uithof – Schaatsen

Jaap Edenweg 10
2544 NL DenHaag
Toon route

 

Voor elke schaatser de juiste baan

De Uithof Schaatsen heeft 3 geweldige ijsbanen: een semi-overdekte 400 meterbaan met krabbelbaan en twee overdekte 30 x 60 meterbanen. Neem het hele gezin mee en stap op het ijs voor een leuke en sportieve dag!

Even pauze houden doe je bij het schaatscafé: drink een kopje koffie, thee of een warme chocolademelk met slagroom om weer op te warmen. Snel koude tenen? Geen probleem, als je De Uithof bezoekt met Tapperuse, betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Tappen® noemen we dat; check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 22:30
  • Woensdag 09:00 - 21:45
  • Donderdag 09:00 - 22:30
  • Vrijdag 09:00 - 21:45
  • Zaterdag 10:00 - 15:30
  • Zondag 10:00 - 16:30

De Uithof - Skiën

In het grootste overdekte sportcentrum van Europa, De Uithof in Den Haag, bind je de latten of het snowboard onder voor een heerlijk sportief dagje uit. Je roetsjt op elk moment naar beneden, want De Uithof is 365 dagen per jaar geopend, let’s go!

Flevonice

Het ultieme sports- en funpark voor het hele gezin: Flevonice! In Biddinghuizen schaats je ’s winters heerlijk buiten in de natuur, ook als het niet vriest. In de zomer ren je tussen de obstakels door en vermaak je je in het waterpark, kartcircuit of funpark voor kinderen.

Smart Fit Apeldoorn ZUID

Plezierig sporten en een goed resultaat behalen doe je bij Smart Fit Apeldoorn Zuid. In de moderne sportschool met retro uitstraling haal je het maximale uit jezelf. Werk aan je conditie, bouw kracht op of raak een paar kilo kwijt en allemaal wanneer het jou uitkomt.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!