De Uithof – Skiën

Jaap Edenweg 10
2544 NL DenHaag
Toon route

 

Het hele jaar skiën en snowboarden

Twee sleepliften en twee bandliften voor de beginnende wintersporter brengen jou bovenaan de 211 meter hoge skipiste. Eenmaal beneden ben je lekker snel weer boven door de aanwezigheid van deze 4 liften.

De sneeuwkwaliteit wordt als uitmuntend beoordeeld. Niet zo gek, De Uithof prepareert de sneeuw regelmatig voor de beste condities. Hou je meer van après-ski en haak je later aan? Geen probleem, met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 22:00
  • Dinsdag 09:00 - 22:00
  • Woensdag 09:00 - 10:00
  • Donderdag 09:00 - 22:00
  • Vrijdag 09:00 - 22:00
  • Zaterdag 09:00 - 22:00
  • Zondag 09:00 - 22:00

De Uithof - Schaatsen

Lekker schaatsen in het grootste overdekte sportcentrum van Europa, de Uithof in Den Haag. Of je nu beginnend schaatser, profschaatser, ijshockeyer of shorttracker bent: de multifunctionele schaatsbaan is geschikt voor allerlei disciplines en niveaus.

Smart Fit Apeldoorn Centrum

Lekker sporten zonder contract en opzegtermijn doe je bij Smart Fit in Apeldoorn Centrum. Werk aan je conditie, kracht of raak simpelweg wat gewicht kwijt. Je kunt terecht voor individuele trainingen, groepstrainingen of sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Flevonice

Het ultieme sports- en funpark voor het hele gezin: Flevonice! In Biddinghuizen schaats je ’s winters heerlijk buiten in de natuur, ook als het niet vriest. In de zomer ren je tussen de obstakels door en vermaak je je in het waterpark, kartcircuit of funpark voor kinderen.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!