Louwman Museum

Leidsestraatweg 57
2594 BB DenHaag
Toon route

Ruim 250 antieke en klassieke automobielen in het Louwman Museum laten je boeiend kennismaken met de ontwikkeling van de auto. Een bezoek aan dit historische museum met ‘s werelds grootste en meest geroemde collectie is zeer de moeite waard.

Neem een kijkje in de bolide van Elvis Presley

Naast Ferrari’s, Maserati’s, Alfa Romeo’s en andere beroemde sport- en raceauto’s heeft dit bijzondere museum ook automobielen van bekende personen. Neem een kijkje in de bolides van Elvis Presley, James Bond, Steve McQueen en Sir Winston Churchill.

In het Louwman Museum vind je ook een omvangrijke kunstcollectie dat een historisch inkijkje geeft. Zo is de automobiel een inspiratie geweest voor affiches, aardewerk, porselein en sculpturen. Genoeg gezien? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Meer weten over deze leuke locatie? Bekijk het blog Betaal per minuut in het Louwman Museum.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 17:00

Body Worlds

Als je een fascinerend kijkje in het menselijk lichaam wilt nemen, bezoek dan de Body Worlds exposities in Amsterdam. Niet voor niets gingen ruim 40 miljoen mensen je voor in deze wonderbaarlijke reis door het lijf.

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

House of Bols Experience

De Lucas Bols Experience in Amsterdam is een onvergetelijke, interactieve beleving in de glamoureuze wereld van cocktails, likeuren, bartending en jenever. En ja, natuurlijk mag je de cocktails van dit historische gedistilleerd merk ook proeven!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!