Saré Thermen & Beauty

Oldenzaalsedijk 22
7562 PD Deurningen
Toon route

Oosterse relaxruimtes en Hamam

Professionele masseuses en schoonheidsspecialisten staan voor je klaar voor heerlijke behandelingen. Bezoek de bijzondere wellnessgrot met oosterse relaxruimtes en Hamam. SARÉ Thermen & Beauty biedt een totaalbeleving, zodat je volledig uitrust.

Met ruim 30 jaar ervaring weet SARÉ Thermen & Beauty precies waar jij behoefte aan hebt. Na een dag ontspannen is het tijd voor innerlijke verzorging met culinaire versnaperingen in het restaurant. Heb je maar een uurtje de tijd? Met Tapperuse betaal je alleen entreekosten voor de tijd dat je er doorbrengt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 23:00
  • Dinsdag 10:00 - 23:00
  • Woensdag 10:00 - 23:00
  • Donderdag 10:00 - 23:00
  • Vrijdag 10:00 - 23:00
  • Zaterdag 10:00 - 23:00
  • Zondag 10:00 - 21:00

Sauna Thermen Zuidwolde

In het Drentse deel van het landelijke Reestdal vind je Sauna Thermen Zuidwolde, waar je heerlijk tot rust komt. Geniet in een van de 7 bijzondere sauna’s, wandel door de prachtige tuin en laat je verwennen in het beauty- en massage instituut.

LINDA festival Zaandam

Met Tapperuse naar LINDA.festival in Zaandam, wat een feestje! Leuke ontmoetingen, lekker eten, fijne optredens, een gezellige markt, bijzondere workshops en te gekke mini-cursussen van BN'ers. LINDA.festival vindt plaats op 29 en 30 september.

Smart Fit Apeldoorn Centrum

Lekker sporten zonder contract en opzegtermijn doe je bij Smart Fit in Apeldoorn Centrum. Werk aan je conditie, kracht of raak simpelweg wat gewicht kwijt. Je kunt terecht voor individuele trainingen, groepstrainingen of sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Thermen Wellness Anholts

Thermen & Wellness Anholts bezoek je voor een van de heerlijke sauna’s, het stoombad, een beauty-behandeling, massage of chillsessie in de riante tuin. Bij dit familiebedrijf mag je hoge kwaliteit verwachten; een paar uur vakantie!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!