Verhuur DAV (Bultman) Deventer

Dortmundstraat 6
7418 BH Deventer
Toon route

Auto huren in Deventer

Bij Verhuur DAV (Bultman) in Deventer word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. In het ruime en diverse wagenpark met meer dan 2000 auto’s vind je altijd de auto die je zoekt. Dit fijne autoverhuurbedrijf is 7 dagen per week geopend en heeft ruime openingstijden.

Van personenauto tot vrachtwagen, gezinsuitje tot verhuizing; DAV heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing. Bij DAV Bultman autoverhuur kun je terecht voor het huren van allerlei soorten auto’s. Ook ideaal voor kort gebruik, want als je komt tappen®, betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 22:00
  • Zondag Gesloten

Verhuur DAV (Kuperus Autoverhuur) Hilversum

Bij DAV Kuperus Autoverhuur in Hilversum huur je een betrouwbare auto en door te tappen®, betaal je alleen voor de tijd dat je hem gebruikt. Van personenauto tot vrachtwagen, gezinsuitje tot verhuizing; DAV heeft de beste mobiele oplossing.

Fietsverhuur Yellowbike Amsterdam

Ontdek het prachtige centrum van Amsterdam met een huurfiets van Yellowbike! Een paar keer trappen en je bent in de Jordaan, de Haarlemmerstraat, de Negen Straatjes of bij je favoriete museum.

Verhuur DAV (Bultman) Apeldoorn

Een auto huren in de buurt van Apeldoorn doe je natuurlijk bij DAV Bultman. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing. Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je een auto gebruikt.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!