Pukkemuk

Vaartweg 192a
5106 NG Dongen
Toon route

Ontzettend veel te beleven

Klauteren in klimtoestellen, glijden van de glijbaan of dansen op muziek doen jullie bij Pukkemuk in Dongen. Regent het, dan genieten de kinderen natuurlijk van films in de indoorspeeltuin. Met een kinderboerderij, rondvaart in een klomp en nog veel meer, is er ontzettend veel te beleven!

Na intensief speelplezier, is het tijd voor zelfgemaakte pannenkoeken met een ijsje toe. Voor de grotere mensen is er een menukaart met heerlijke gerechten. De dag kan niet meer stuk bij Pukkemuk! Heb je maar twee uurtjes speeltijd? Door te tappen® betalen jullie alleen voor de tijd dat jullie er zijn. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:30
  • Dinsdag 10:00 - 18:30
  • Woensdag 10:00 - 18:30
  • Donderdag 10:00 - 18:30
  • Vrijdag 10:00 - 18:30
  • Zaterdag 10:00 - 18:30
  • Zondag 10:00 - 18:30

Nienoord

Ontdek Familiepark Nienoord in Leek en laat de kinderen rennen, springen, glijden en verdwalen op glijbanen, springkussens, in klimkastelen, doolhoven en draaimolens. Inclusief 3.5 km aan treinsporen en een overdekte speelhal met apenkooi. Welkom!

Attractiepark Wunderland Kalkar

In Kalkar, net over de grens bij Arnhem, vind je attractiepark Wunderland met Kernie’s familiepark. Een oude kerncentrale omgebouwd tot geweldig gezinsuitje met meer dan 40 attracties, zoals een achtbaan, wildwaterbaan, springkussens en zweefmolen.

Malkenschoten (Binky)

Spelen, hutten bouwen, klauteren, dieren voeren of met het hele gezin in de waterfiets? Binky is een kinderboerderij, speeltuin, sprookjestheater en waterpark ineen! Met de vele activiteiten en attracties is dit een geweldig leuk uitje voor het hele gezin.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!