Hoenderdaal Driving Range

Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen-Rijsenburg
Toon route

Bij Hoenderdaal Golf in Driebergen ben je welkom om lekker een balletje te komen slaan. Gelegen op de prachtige Utrechtse Heuvelrug, geniet je van de natuur en werk je tegelijkertijd aan je basisvaardigheden of leer je nieuwe technieken. Alleen, of met je favoriete gezelschap.

Golfen met een PGA Holland Golfleraar

Met Tapperuse bezoek je Hoenderdaal Golf in Driebergen en kun je onder begeleiding van een PGA Holland Golfleraar golfballen slaan, op gevarieerde en verlichte oefenfaciliteiten (driving-range). Daarna geniet je van een culinair hapje en lekker drankje in het sportcafé.

Een bezoek aan Hoenderdaal Golf is ideaal als gezinsuitje, om te trainen voor NGF baanpermissie/Handicap 54 of voor een golfclinic. Tap in met de app en vermaak je zolang je wilt op de uitdagende driving-range en in de putting & chipping area. Je betaalt alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 22:00
  • Dinsdag 08:30 - 22:00
  • Woensdag 08:30 - 22:00
  • Donderdag 08:30 - 22:00
  • Vrijdag 08:30 - 22:00
  • Zaterdag 08:30 - 22:00
  • Zondag 08:30 - 22:00

Flevonice

Het ultieme sports- en funpark voor het hele gezin: Flevonice! In Biddinghuizen schaats je ’s winters heerlijk buiten in de natuur, ook als het niet vriest. In de zomer ren je tussen de obstakels door en vermaak je je in het waterpark, kartcircuit of funpark voor kinderen.

Smart Fit Apeldoorn Centrum

Lekker sporten zonder contract en opzegtermijn doe je bij Smart Fit in Apeldoorn Centrum. Werk aan je conditie, kracht of raak simpelweg wat gewicht kwijt. Je kunt terecht voor individuele trainingen, groepstrainingen of sporten onder begeleiding van een personal trainer.

De Uithof - Schaatsen

Lekker schaatsen in het grootste overdekte sportcentrum van Europa, de Uithof in Den Haag. Of je nu beginnend schaatser, profschaatser, ijshockeyer of shorttracker bent: de multifunctionele schaatsbaan is geschikt voor allerlei disciplines en niveaus.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!