Zero55 E-karten

Colosseum 84
7521 PT Enschede
Toon route

Futuristisch racen met een elektrische kart

Racen met een elektrische kart geeft een futuristisch gevoel. Zonder stank en herrie race je over een spectaculaire baan met glow in the dark effecten, een unieke combinatie in Nederland. Karten bij Zero55 is voor alle niveaus en leeftijden: van beginner tot expert.

De karts zijn in te stellen met snelheden van 10 tot maximaal 70 km/u(!). De minimale lengte om te racen is 135 cm. Neem je vrienden, familie en collega’s mee en ga de strijd aan! Door te tappen betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 16:00
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 - 22:00
  • Donderdag 14:00 - 22:00
  • Vrijdag 14:00 - 23:00
  • Zaterdag 10:00 - 23:00
  • Zondag 10:00 - 22:00

Zero55 Lasertag

Speel een spannende pot lasertag met vrienden en familie in een futuristische arena van 300 vierkante meter bij Zero55 in Enschede. Je kunt verschillende spelvarianten spelen als Teamplay, VIP, Last Man Standing, Zombie en nog veel meer.

De Uithof - Skiën

In het grootste overdekte sportcentrum van Europa, De Uithof in Den Haag, bind je de latten of het snowboard onder voor een heerlijk sportief dagje uit. Je roetsjt op elk moment naar beneden, want De Uithof is 365 dagen per jaar geopend, let’s go!

De Uithof - Schaatsen

Lekker schaatsen in het grootste overdekte sportcentrum van Europa, de Uithof in Den Haag. Of je nu beginnend schaatser, profschaatser, ijshockeyer of shorttracker bent: de multifunctionele schaatsbaan is geschikt voor allerlei disciplines en niveaus.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!