Zero55 Gaming

Colosseum 84
7521 PT Enschede
Toon route

Escape rooms, Lasermaze en VR Racing

Zero 55 Gaming heeft voor ieder wat wils. Als je ouder dan 12 jaar bent, probeer dan te ontsnappen uit ‘de Armoury’ of ‘de Laboratory’. Als je bent ontsnapt, bedwing dan de klimwand met speciale projecties. Of speel de spannende Lasermaze en ontwijk alle laserstralen op je route, net als in de film! Hou je van racen? Zet dan je VR bril op in de virtual reality Racing room.

VR racing is superrealistisch en voelt aan alsof je met 300 km/u door de bochten scheurt. Ben je virtueel alweer tegen de vangrail geklapt en heb je genoeg gespeeld? Je betaalt per minuut, dus een kort bezoek is al snel een voordeeluitje. Maar ook als je lang blijft racen, betaal je nooit meer dan de dagprijs (excl. transactiekosten). Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 16:00
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 - 22:00
  • Donderdag 14:00 - 22:00
  • Vrijdag 14:00 - 23:00
  • Zaterdag 10:00 - 23:00
  • Zondag 10:00 - 22:00

Zero55 Lasertag

Speel een spannende pot lasertag met vrienden en familie in een futuristische arena van 300 vierkante meter bij Zero55 in Enschede. Je kunt verschillende spelvarianten spelen als Teamplay, VIP, Last Man Standing, Zombie en nog veel meer.

De Uithof - Skiën

In het grootste overdekte sportcentrum van Europa, De Uithof in Den Haag, bind je de latten of het snowboard onder voor een heerlijk sportief dagje uit. Je roetsjt op elk moment naar beneden, want De Uithof is 365 dagen per jaar geopend, let’s go!

Bounz Apeldoorn

Spring een gat in de lucht op de 32 of 12 aaneengeschakelde trampolines in Bounz® Apeldoorn. Hop vogelvrij van de ene trampoline naar de andere of maak een salto en land zacht; Bounz® Apeldoorn is een fantastische beleving voor jong en oud!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!