Zero55 Lasertag

Colosseum 84
7521 PT Enschede
Toon route

Spectaculair, actief en tactisch

Zero55 Lasertag in Enschede staat garant voor een actief en spectaculair uitje dat vraagt om tactisch spelinzicht. Vanaf 8 jaar kun je het spel aangaan in deze realistische game simulatie. Een ronde duurt ongeveer 15 minuten en speel je met maximaal 24 spelers. Als je van lasergamen houdt, dan vind je lasertag spectaculair! Neem het dus snel op tegen je collega, vriend of oom.

Blijk je niet zo goed te mikken of sta je telkens in de vuurlinie en wil je zo snel mogelijk naar huis? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je aan het gamen bent. Ook een kort bezoek is al snel een voordeeluitje. Maar ook als je lang blijft racen, betaal je nooit meer dan de dagprijs (excl. transactiekosten). Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 16:00
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 - 22:00
  • Donderdag 14:00 - 22:00
  • Vrijdag 14:00 - 23:00
  • Zaterdag 10:00 - 23:00
  • Zondag 10:00 - 22:00

De Uithof - Schaatsen

Lekker schaatsen in het grootste overdekte sportcentrum van Europa, de Uithof in Den Haag. Of je nu beginnend schaatser, profschaatser, ijshockeyer of shorttracker bent: de multifunctionele schaatsbaan is geschikt voor allerlei disciplines en niveaus.

Zero55 Gaming

Bij Zero 55 in Enschede vind je een weg uit de mini escape rooms, ga je de uitdaging aan met de Lasermaze en digitale klimwand of rijd je als een F1 coureur met VR racing. Of je nu jong of minder jong bent; een bezoek aan Zero55 in Enschede is voor iedereen een geweldige ervaring.

Zwembad de Brake

Altijd dolle waterpret bij zwembad de Brake in Nunspeet (onderdeel van Sportbedrijf Nunspeet). Met maar liefst 3 glijbanen, een peuterbad, Turks stoombad, whirlpool, stroomversnelling en waterkreek is er voor elke waterliefhebber wat te doen.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!