Automotions Rent Goes

Pearyweg 9
4462 GT Goes
Automotions Rent Goes

Let op! Bel van tevoren via de knop in de app (0113 223 752) om te checken of jouw gewenste type bus nog beschikbaar is, om teleurstellingen te voorkomen.

Een bus huren in de buurt van Goes doe je natuurlijk bij Automotions Rent Goes. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Bus huren in Goes
Bij Automotions Rent in Goes word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; Automotions Rent heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing.

Ook ideaal voor kort gebruik, want als je komt tappen®, betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten

Automotions Rent Breda (De Autoverhuurders)

Bij Automotions Rent in Breda word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; Automotions Rent heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing. Bij De Autoverhuurders kun je terecht voor kort gebruik, want als je komt tappen® dan betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Fietsverhuur Yellowbike Amsterdam

Ontdek het prachtige centrum van Amsterdam met een huurfiets van Yellowbike! Een paar keer trappen en je bent in de Jordaan, de Haarlemmerstraat, de Negen Straatjes of bij je favoriete museum.

MacBike Vondelpark

Huur een fiets bij MacBike Vondelpark en haal het maximale uit je bezoek aan Amsterdam. Fiets door het mooie Vondelpark, breng een bezoek aan het historische Olympisch Stadion en drink een goed kop koffie of thee bij de verschillende tentjes in de Helmersbuurt.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!