Thermen Goirle

De Schietberg 1
5051 NZ Goirle
Toon route

Een imposant totaalaanbod

Wat dacht je van een Hamam, zoutwaterbaden, een Turks-Romeinse stoombad, een Rosarium, een Caldarium en subtropische zwembaden? En de sauna’s liegen er ook niet om: een Japanse mintsauna, een Aufguss, Laconium, Kristalzoutsteen, Panorama (met molenkachel), een biosaunacabine en een heuse sneeuwcabine.

Kortom, je 3 weken vakantie-gevoel begint bij Thermen Goirle. En eindigt met Tapperuse vervolgens heel comfortabel op het moment dat je uittapt en alleen entreekosten betaalt voor de tijd dat je daadwerkelijk binnen bent geweest. Fijne vakantie!

Check de actuele prijs per minuut in de app. 

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 23:30
  • Dinsdag 10:00 - 23:30
  • Woensdag 10:00 - 23:30
  • Donderdag 10:00 - 23:30
  • Vrijdag 10:00 - 23:30
  • Zaterdag 10:00 - 23:30
  • Zondag 10:00 - 23:30

Thermen Beauty Sauna van Egmond

Thermen Beauty Sauna van Egmond laat jou maximaal genieten in één van de oudste sauna’s van Nederland. Want deze gastvrije oase is al bijna 45 jaar een begrip in Haarlem en wijde omstreken. Kom helemaal tot rust in dit prachtige, statige pand en zijn Bourgondische sfeer!

Sauna Het Friese Woud

Sauna Het Friese Woud staat voor aandacht, gastvrijheid en een ambiance van rust. Het team van deze oase in de kop van Nederland ontvangt je met alle egards zodat jij maximaal geniet van de vele saunafaciliteiten en wellness-behandelingen.

Sauna Drôme

Bij Sauna Drôme Putten geniet je van een authentieke Finse saunabeleving midden in de adembenemende natuur van de Veluwe. Omsloten door dennenbomen bieden de traditionele houten sauna’s en heerlijke baden alles om jou volledig te helpen ontstressen.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!