Smidtje Canal Cruises

Spaarne 11A
2011 CC Haarlem
Toon route

Gezellig met je gezelschap Haarlem ontdekken vanaf de boot doe je met Smidtje Canal Cruises. Neem plaats, ontspan en laat je rondvaren door het mooie Haarlem. Stap uit bij de verschillende stops en geniet van de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft.

Bekijk bekende stadsgezichten vanaf het water

Smidtje Canal Cruises neemt je mee naar de historische binnenstad die Haarlem rijk is. Bekijk bekende stadsgezichten als de Molen van Adriaan, het Teylers hofje en de basiliek St. Bavo. Trek gekregen? Dan stap je zo uit op een van de verschillende Hop-off plekken.

Slechts op 10 minuten lopen vanaf het station neem je plaats in een van de comfortabele schepen van de Smidtje Canal Cruises. Heb je voldoende gezien en wil je de volgende stop eruit? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je op de boot doorbrengt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 16:00
  • Dinsdag 11:00 - 16:00
  • Woensdag 11:00 - 16:00
  • Donderdag 11:00 - 16:00
  • Vrijdag 11:00 - 16:00
  • Zaterdag 11:00 - 16:00
  • Zondag 11:00 - 16:00

Body Worlds

Als je een fascinerend kijkje in het menselijk lichaam wilt nemen, bezoek dan de Body Worlds exposities in Amsterdam. Niet voor niets gingen ruim 40 miljoen mensen je voor in deze wonderbaarlijke reis door het lijf.

Boom Chicago

Al 25 jaar maakt Boom Chicago in Amsterdam mensen aan het lachen met een mix van improvisatie, stand-up, video, muziek en scherpe sketches. Neem je vriend(in), vrienden of familie mee voor een avondje lachen in het historische Rozentheater aan de Rozengracht.

Louwman Museum

Ruim 250 antieke en klassieke automobielen in het Louwman Museum laten je boeiend kennismaken met de ontwikkeling van de auto. Een bezoek aan dit historische museum met ‘s werelds grootste en meest geroemde collectie is zeer de moeite waard.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!