Thermen Beauty Sauna van Egmond

Van Egmondstraat 4
2024 XM Haarlem
Toon route

Maximaal genieten in de ‘Caldarium Maximus’

Thermen Beauty Sauna van Egmond herbergt het enige Caldarium Maximus van Nederland (een groot traditioneel warm waterbassin) en biedt daarnaast uitgebreide saunafaciliteiten, een zwembad met prachtig uitzicht en een marmeren stoombad.

Daarnaast haal je je wellness-hart op in de luxueuze beautysalon, geniet je van een heerlijke maaltijd in het restaurant of pak je een ontspannen filmpje in de bioscoop. En met Tapperuse heb je zelf invloed op je entreekosten: je betaalt namelijk alleen voor de tijd dat je binnen bent.

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 23:00
  • Dinsdag 10:00 - 23:00
  • Woensdag 10:00 - 23:00
  • Donderdag 10:00 - 23:00
  • Vrijdag 10:00 - 00:00
  • Zaterdag 10:00 - 00:00
  • Zondag 10:00 - 23:00

Sauna Drôme

Bij Sauna Drôme Putten geniet je van een authentieke Finse saunabeleving midden in de adembenemende natuur van de Veluwe. Omsloten door dennenbomen bieden de traditionele houten sauna’s en heerlijke baden alles om jou volledig te helpen ontstressen.

Saré Thermen & Beauty

Om te ontstressen ga je naar SARÉ Thermen & Beauty in Deurningen, gelegen op natuur en recreatiegebied ‘Het Hulsbeek’. Je geniet van verschillende typen sauna’s, baden en behandelingen in een oase van rust en gemoedelijkheid. Alvast een warm welkom!

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

Bij het Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard geniet je van 4-sterren wellness midden in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Gelegen aan de rand van het Limbrichterbos vind je hier naast totale ontspanning tal van uitvalsmogelijkheden voor een heerlijk verblijf.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!