Palestra sports Heiloo

Zevenhuizerlaan 116
1851 MZ Heiloo
Palestra Sports Heiloo

Jij hebt het voor het kie-Zen.

Palestra Sports Heiloo

Wil je fitter worden? Wil je een beter figuur? Of heb je gezondheidsklachten? Palestra Sports in Heiloo heeft voor jou dé oplossing!

Bepaal je doel en wij helpen je het te bereiken!

Met 600m2 is dit een middelgrote sportschool, maar de benadering is altijd even persoonlijk. Het maakt niet uit wat voor type sporter je bent, zowel beginners als gevorderde fitness liefhebbers voelen zich hier thuis. Dé plek in Alkmaar om lekker te trainen!
Palestra Sports staat voor resultaat door kwaliteit. Sport je liever samen of in je eentje? Het kan hier allebei! Ga lekker (cardio)fitnessen, of volg een van de groepstrainingen, in kleine groepjes. Duik na de tijd even de sauna in en/of neem een lekkere bak koffie in de gezellige bar. Ben je na je workout weer helemaal opgekikkerd? Je betaalt met Tapperuse enkel voor de tijd die je bij Palestra Sports Heiloo doorbrengt.

Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 22:00
  • Dinsdag 09:00 - 22:00
  • Woensdag 09:00 - 22:00
  • Donderdag 09:00 - 22:00
  • Vrijdag 09:00 - 22:00
  • Zaterdag 09:00 - 15:00
  • Zondag 09:00 - 15:00

Carlton Sports Health Center

Je kunt hier trainen onder professionele begeleiding, of lekker op eigen houtje je plan trekken.  De prachtige faciliteiten bieden je de mogelijkheid om de training geheel naar jouw behoefte uit te voeren.

CrossFit Limes

Verleg je grenzen en bereik je doelen in een van de workouts bij CrossFit Limes in Alphen aan de Rijn. Dit kracht- en conditieprogramma traint je lichaam op 10 verschillende fysieke vaardigheden. De trainingen zorgen voor een zo sterk mogelijk lichaam in verschillende spiergroepen.

Jumpwear

Ken jij de nieuwste hype op sportgebied al? Kangoo Jumps zijn sportschoenen met een vering eronder. Het is een kwestie van je Kangoo Jumps aantrekken en rechtop gaan staan. Binnen 10 seconden kun jij ‘t ook!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!