GeoFort

Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Toon route

Ontdek alles over de aarde bij Geofort in Herwijnen. In dit interactieve science center leer je hoe een zalm de weg vindt, waarom de Noordpool verschuift en hoe een Iphone weet waar je bent. Dit leuke en leerzame dagje uit is voor alle leeftijden.

Ga zelf aan de slag met oude en moderne Geo-technieken

Bij Geofort ga je zelf aan de slag met oude en moderne Geo-technieken. Raak gedesoriënteerd in de donkere ondergrondse gang en maak een reis met een lift naar de kern van de aarde. Je gaat miljoenen jaren terug in de tijd door aan de 4D-glove te draaien.

Klauter, speur en speel een eind weg in de Vleermuisspeeltijd van Staatsbosbeheer. Er is letterlijk te veel om op te noemen: speurtochten, wandelingen, fietstochten, Minecraft workshops en historische rondleidingen, bij Geofort kan het allemaal! Genoeg gezien om later terug te komen? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er doorbrengt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag 11:00 - 17:00
  • Zondag 11:00 - 17:00

Cobra Museum

Ontdek in het Cobra Museum te Amstelveen waarom de Cobra-beweging in 1948 een revolutie veroorzaakte. Het museum voor moderne kunst laat zien waarom het gedachtegoed van de kunstenaars tot op de dag van vandaag in de kunst doorwerkt.

Boom Chicago

Al 25 jaar maakt Boom Chicago in Amsterdam mensen aan het lachen met een mix van improvisatie, stand-up, video, muziek en scherpe sketches. Neem je vriend(in), vrienden of familie mee voor een avondje lachen in het historische Rozentheater aan de Rozengracht.

Zwembad de Brake

Altijd dolle waterpret bij zwembad de Brake in Nunspeet (onderdeel van Sportbedrijf Nunspeet). Met maar liefst 3 glijbanen, een peuterbad, Turks stoombad, whirlpool, stroomversnelling en waterkreek is er voor elke waterliefhebber wat te doen.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!