Smart fit Hilversum

Groest 100
1211 EE Hilversum
Toon route

Moderne sportschool met retro uitstraling

Deze moderne sportschool met retro uitstraling is de perfecte basis om op een resultaatgerichte manier aan je doelen te werken. Er is keuze uit wel 50 live groepslessen zoals Smart Core, Smart Jumping of Smart Rumble; voldoende afwisseling dus!

De professionele personal trainers zorgen voor goede begeleiding met optimaal resultaat. Wil je na een werkafspraak even een uurtje actief zijn? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk aan het zweten bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 23:00
  • Dinsdag 09:00 - 23:00
  • Woensdag 07:00 - 23:00
  • Donderdag 09:00 - 23:00
  • Vrijdag 07:00 - 22:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag 09:00 - 17:00

Smart Fit Amsterdam

Bij Smart Fit Amsterdam sport je zonder contract en precies wanneer het jou uitkomt. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan trainingen én trainers die jou helpen je fitnessdoel te bereiken. Jouw doelstelling staat voorop.

Smart Fit Apeldoorn Centrum

Lekker sporten zonder contract en opzegtermijn doe je bij Smart Fit in Apeldoorn Centrum. Werk aan je conditie, kracht of raak simpelweg wat gewicht kwijt. Je kunt terecht voor individuele trainingen, groepstrainingen of sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Smart Fit Nieuwegein

Bij Smart Fit Nieuwegein sport je wanneer het jou uitkomt en zit je niet vast aan een contract. Zo houd jij de controle. Je vindt bij Smart Fit een uitgebreid aanbod aan trainingen én trainers die jou helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!