Top Alivio

Heythuyserweg 1
6085 NH Horn
Toon route

Jij hebt het voor het kie-Zen.

Bij Top Alivio in Horn (Limburg) draait alles om je “goed voelen”. Puur genieten staat hier centraal, iedere gast moet zich hier speciaal voelen en volledig kunnen ontspannen in een mooie omgeving..

Kleinschalig en persoonlijk saunacentrum
De slogan hier luidt “feel good spa & food”. Pure producten en materialen vormen hierbij het uitgangspunt. Onze keuken serveert de heerlijkste ‘groene’ gerechten die passen bij gezond, bewust en heerlijk leven. Onze nieuwe inrichting en styling zijn beide geïnspireerd op een pure levensstijl, rustige tinten en volop ruimte voor ontspanning.

Saunabezoek is een ware boost voor je weerstand. Bij Top Alivio geniet je van diverse sauna’s en baden zowel binnen als buiten. Na na iedere saunaronde kun je heerlijk ontspannen in één van onze prachtige rustruimtes, restaurant, de tuin of bibliotheek. Ook een ontspannende gedachte: met Tapperuse betaal je enkel zolang je hier verblijft! Check de actuele prijs per minuut in de app.

Liever geen sauna maar wel helemaal zen? Bezoek dan een klankschalensessie! Een onvergetelijke rust-ervaring. En een wel heel ontspannen gedachte is dat je met Tapperuse komt en gaat wanneer het jou uitkomt en alleen entreekosten betaalt voor de tijd dat je er bent. 

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10:00 - 23:00
  • Woensdag 10:00 - 23:00
  • Donderdag 10:00 - 23:00
  • Vrijdag 10:00 - 23:00
  • Zaterdag 10:00 - 23:00
  • Zondag 10:00 - 21:00

Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve

Onthaasten in een moderne en verrassende ambiance waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft, dat doe je bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve in Burgum. Deze oude boerderij tussen Leeuwarden en Drachten geeft je het gevoel van thuiskomen.

Thermen La Mer Day Spa

Thermen La Mer in Almere is een moderne en exclusieve Day Spa waar je op ieder moment en het hele jaar door even helemaal tot rust komt. De vele faciliteiten in deze mediterraans aanvoelende oase bieden een overdaad aan luxe en ontspanning.

Thermae Son

Helemaal tot rust komen doe je bij Thermae Son in Son en Breugel. Het resort ligt in een bosrijke omgeving en voelt als thuiskomen. Verschillende sauna’s, specialistische massages en een gezellig restaurant zorgen ervoor dat jij in volledige gemoedsrust huiswaarts keert.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!