Attractiepark Wunderland Kalkar

Griether Str. 110-120
47546 Kalkar
Toon route

Dolle pret, net over de grens

Speel alle attracties uit, chill even in de beachbar of leer in het museum over de voormalig, nooit in werking gestelde, kerncentrale. In familiepark Wunderland Kalkar is genoeg te doen. Mascotte Kernie staat te popelen om jullie te mogen begroeten; volg zijn avonturen of beleef je eigen!

Tappen® kan ook net over de grens in Duitsland, bij dit uitstapje voor de hele familie. Je bezoek is inclusief eten en drinken! Tussen de attracties en (circus)shows door, scheppen de kinderen zelf frietjes op of tappen® ze een ijsje. Rest ons de vraag: wie durft er in de 58 meter hoge Vertical Swing? Bezoek dit wonderland en betaal per minuut; de actuele prijs per minuut check je in de app.

Meer weten over deze leuke locatie? Bekijk het blog Betaal per minuut in Wunderland Kalkar.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 17:00

Attractiepark Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam, de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, is alles in beweging. Beleef deze hele wereld vol avonturen en verhalen. Een geweldig gezinsuitje, weer of geen weer!

Malkenschoten (Binky)

Spelen, hutten bouwen, klauteren, dieren voeren of met het hele gezin in de waterfiets? Binky is een kinderboerderij, speeltuin, sprookjestheater en waterpark ineen! Met de vele activiteiten en attracties is dit een geweldig leuk uitje voor het hele gezin.

Dierenpark Sea Life Scheveningen

Bezoek Sea Life Schevingen met Tapperuse voor een geweldig gezinsuitje! Niet bang voor haaien en altijd al eens een pinguïn willen ontmoeten? In dit deels overdekte dierenpark zie je allerlei stoere waterdieren van dichtbij, als je durft...

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!