Bobbejaanland

Olensteenweg 45
2460 Kasterlee
Toon route

Een onvergetelijke beleving

Doe lekker wild in de Typhoon, daag de zwaartekracht uit in de Sledge Hammer, laat je doldraaien in Nga Bay en bedwing het water in de Wildwaterbaan. Dit en nog 40 andere attracties nemen je mee voor een onvergetelijke beleving bij Bobbejaanland.

Na een welverdiende pauze in het smaakvolle restaurant aan het water, The Lake House, neem je een kijkje in de Virtual Reality Coasters. Klaar in de virtuele wereld en moe geworden in het echte leven? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 18:00

Dierenpark Zie-Zoo

Ontmoet bijzondere dieren als de Nevelpanter, Tayra, Manenwolf en nog veel meer in dierenpark Zie-ZOO te Volkel. Dit unieke dierenpark wordt grotendeels gerund door mensen met autisme en is superleuk voor grote en kleine bezoekers.

De Tuinen van Appeltern

Een ontspannen uitje beleef je in de Tuinen van Appeltern, nabij Nijmegen in het land van Maas en Waal. Laat je inspireren door meer dan 200 voorbeeldtuinen, wandel over de prachtige pleinen en ontspan met een hapje en drankje op het terras.

Nienoord

Ontdek Familiepark Nienoord in Leek en laat de kinderen rennen, springen, glijden en verdwalen op glijbanen, springkussens, in klimkastelen, doolhoven en draaimolens. Inclusief 3.5 km aan treinsporen en een overdekte speelhal met apenkooi. Welkom!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!