Klimbos Gooi Eemland

Hoge Vuurseweg 9
3749 AB LageVuursche
Toon route

Klimmers van alle niveaus halen hun hart op in Klimbos Gooi Eemland. Zo zijn er 4 verschillende routes voor de junioren (minimale reikhoogte 1.30) om te leren klimmen. Voor de echte waaghalzen is er een zwarte route die je tot wel 22,5 meter hoogte brengt. Durf jij het aan?

Het continu zekersysteem zorgt voor 100% veiligheid. Na een verplichte instructie van 30 minuten ben je vrij om zelfstandig te klimmen en mag je zelf jouw klimtijd bepalen. Heb je jezelf overschat en slaat de verzuring na een uur toe? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je klimt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 12:30 - 18:30
  • Donderdag 12:30 - 18:30
  • Vrijdag 12:30 - 18:30
  • Zaterdag 10:00 - 18:30
  • Zondag 10:00 - 18:30

Comics Station

Als je fan bent van Belgische striphelden zoals Suske en Wiske, Lucky Luke en de Smurfen ben je bij het attractiepark Comics Station in Antwerpen-Centraal aan het goede adres. Met toffe attracties en superleuke activiteiten; een uniek avontuur voor het hele gezin!

De Tuinen van Appeltern

Een ontspannen uitje beleef je in de Tuinen van Appeltern, nabij Nijmegen in het land van Maas en Waal. Laat je inspireren door meer dan 200 voorbeeldtuinen, wandel over de prachtige pleinen en ontspan met een hapje en drankje op het terras.

Dierenpark Zie-Zoo

Ontmoet bijzondere dieren als de Nevelpanter, Tayra, Manenwolf en nog veel meer in dierenpark Zie-ZOO te Volkel. Dit unieke dierenpark wordt grotendeels gerund door mensen met autisme en is superleuk voor grote en kleine bezoekers.

Klimbos Achterhoek

Klim naar de top en slinger door de bomen met een tokkelbaan in Klimbos Achterhoek gelegen in Ruurlo. Verscholen in fantastisch gelegen bossen, vlakbij het Kabouterpad, is er met 7 verschillende routes een uitdaging voor iedereen van elk klimniveau!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!