Batavialand

Oostvaardersdijk 01-13
8242 PA Lelystad
Toon route

Aan boord van een VOC-schip

Ervaar het harde leven aan boord van het VOC-schip Batavia, het kan bij Batavialand. Bekijk de werf met haar ambachten (meehelpen mag!) en leer in het museum alles over de 17de eeuw. Dankzij de vele scheepswrakken vind je hier een van de grootste en rijkste archeologische collecties ter wereld.

Batavialand in Lelystad is een interactief gezinsuitje. Tijdens een ontdekkingsreis ervaren de kinderen wat het is om een zeil te hijsen en een schip te laden en in het Watertheater kruipen ze in de huid van ingenieur, boer of waterbouwer. Ontdekken ze het geheim in de onderwaterwereld? Kom tappen® bij Batavialand; de actuele prijs per minuut check je in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 17:00

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

House of Bols Experience

De Lucas Bols Experience in Amsterdam is een onvergetelijke, interactieve beleving in de glamoureuze wereld van cocktails, likeuren, bartending en jenever. En ja, natuurlijk mag je de cocktails van dit historische gedistilleerd merk ook proeven!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!