SPA Loppersum

Molenweg 11
9919 AE Loppersum
Toon route

 

Oud van buiten, fonkelnieuw van binnen

SPA Loppersum is gehuisvest in het oude raadhuis: een prachtig pand met een rijke historie. Binnen is het daarentegen alles behalve ‘oud en historisch’ te noemen, want je vindt er de meest moderne faciliteiten. Dankzij de uitgebreide keuze in sauna’s en wellness ontspan je hier maximaal.

Extra ontspannen wordt jouw bezoek aan SPA Loppersum met Tapperuse: met de app betaal je alleen entreekosten voor de tijd dat je daadwerkelijk binnen bent geweest. Zo worden korte bezoekjes aan deze prachtige locatie al snel een voordeeluitje. Maar ook als je de hele dag blijft, betaal je nooit meer dan de dagprijs (excl. transactiekosten). 

Check de actuele prijs per minuut in de app. Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 13:00 - 22:00
  • Dinsdag 13:00 - 22:00
  • Woensdag 13:00 - 22:00
  • Donderdag 13:00 - 22:00
  • Vrijdag 13:00 - 22:00
  • Zaterdag 11:00 - 22:30
  • Zondag 11:00 - 21:00

Sauna Het Friese Woud

Sauna Het Friese Woud staat voor aandacht, gastvrijheid en een ambiance van rust. Het team van deze oase in de kop van Nederland ontvangt je met alle egards zodat jij maximaal geniet van de vele saunafaciliteiten en wellness-behandelingen.

Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve

Onthaasten in een moderne en verrassende ambiance waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft, dat doe je bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve in Burgum. Deze oude boerderij tussen Leeuwarden en Drachten geeft je het gevoel van thuiskomen.

Thermen La Mer Day Spa

Thermen La Mer in Almere is een moderne en exclusieve Day Spa waar je op ieder moment en het hele jaar door even helemaal tot rust komt. De vele faciliteiten in deze mediterraans aanvoelende oase bieden een overdaad aan luxe en ontspanning.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!