Forteiland Pampus

Forteiland Pampus 1
1398 VE Muiden
Toon route

Eindelijk echt voor Pampus...

Forteiland Pampus is een eiland vol audiovisueel genot. Duik de geschiedenis in en beleef deze zoals die 125 jaar geleden was. Neem een rondleiding door het kolossale bouwwerk met grote koepels, kerkers en donkere gangen.

Kijk kilometers ver vanaf het fortdak en waai uit op het zonovergoten terras. Als je genoeg gezien hebt, eet je een heerlijk stuk versgebakken appeltaart. Weer terug naar het hier en nu? Door te tappen® betaal je per minuut voor een tijdreis in de Amsterdamse geschiedenis. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10:30 - 17:00
  • Woensdag 10:30 - 17:00
  • Donderdag 10:30 - 17:00
  • Vrijdag 10:30 - 17:00
  • Zaterdag 10:30 - 17:00
  • Zondag 10:30 - 17:00

Attractiepark Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam, de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, is alles in beweging. Beleef deze hele wereld vol avonturen en verhalen. Een geweldig gezinsuitje, weer of geen weer!

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

Klimbos Gooi Eemland

Klim naar de boomtop en zoef door de bomen met een tokkelbaan in Klimbos Gooi Eemland te Lage Vuursche. Met in totaal 10 verschillende klimroutes waarvan de hoogste wel tot 22,5 meter gaat, is dit met recht het Koningrijk der Klimbossen te noemen.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!