Sauna & Beauty Oase

Rijksweg 3
6612 AG Nederasselt
Toon route

 

Een oase voor alle zintuigen

Probeer de lavendelsauna bij Sauna Beauty Oase: een heerlijk ontspannen en zinnenprikkelende ervaring. De inwendige mens is bij Oase minstens zo belangrijk. De uitgebreide menukaart voor lunch, borrel of diner en heerlijk verfrissende drankjes is daar het bewijs van.

Tappen® doe je er nu eenvoudig met Tapperuse: je bepaalt zelf hoe lang je blijft en betaalt alleen entreekosten voor de tijd dat je binnen bent. Zo maakt Tapperuse van alle bezoekjes aan Oase waardevolle ontspanningsmomenten.

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 23:30
  • Dinsdag 10:00 - 23:30
  • Woensdag 10:00 - 23:30
  • Donderdag 10:00 - 23:30
  • Vrijdag 10:00 - 23:30
  • Zaterdag 10:00 - 23:30
  • Zondag 10:00 - 23:30

Sauna & Beauty Velp

Onthaasten in een van de eerste sauna’s van Nederland, Sauna & Beauty in Velp is pas écht genieten. Gevestigd in een statig herenhuis vind je alles wat je nodig hebt voor totale harmonie: een beauty afdeling, binnen- en buitenzwembad, traditionele Hamam en verschillende sauna’s.

Thermae Son

Helemaal tot rust komen doe je bij Thermae Son in Son en Breugel. Het resort ligt in een bosrijke omgeving en voelt als thuiskomen. Verschillende sauna’s, specialistische massages en een gezellig restaurant zorgen ervoor dat jij in volledige gemoedsrust huiswaarts keert.

Wellnessresort de Waterlelie

Laat de drukte achter je en kom luxueus ontspannen bij Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen. De sfeervolle sauna’s, verschillende zwembaden en specialistische beautybehandelingen zorgen voor een oase van rust. Wees welkom!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!