Sauna en Beauty de Thermen Nijmegen

Panovenlaan 3
6525 DZ Nijmegen
Toon route

 

Stad en bos binnen handbereik

Sauna & Beauty de Thermen is gelegen aan de rand van Nijmegen, in een bosrijke omgeving. De faciliteiten zijn absoluut compleet te noemen. Moderne sauna´s en baden, toonaangevende opgietingen en een afzonderlijke beauty- en massage-afdeling, alles in een opvallend gemoedelijke sfeer. Het gastvrije personeel zorgt voor de finishing-touch tijdens je bezoek.

En hoe lang je ook blijft bij Thermen Nijmegen: met Tapperuse betaal je alleen entreekosten voor de tijd dat je binnen bent. Combineer je ontspannen saunabezoek makkelijk met een dagje shoppen in de stad of een heerlijke wandeling door de bossen; een kort bezoek wordt al snel een voordeeluitje. En ook als je de hele dag blijft, betaal je nooit meer dan de dagprijs (excl. transactiekosten). 

Check de actuele prijs per minuut in de app. 

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 23:00
  • Dinsdag 11:00 - 23:00
  • Woensdag 11:00 - 23:00
  • Donderdag 11:00 - 23:00
  • Vrijdag 11:00 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 23:00

SPA Loppersum

Midden in het Groninger Hogeland vind je SPA Loppersum: een verrassend luxe wellness-ervaring met een prettig persoonlijk karakter waar je heerlijk tot rust komt. Alleen, met z’n tweetjes of met een groep: je geniet er volop van alle faciliteiten.

Thermen La Mer Day Spa

Thermen La Mer in Almere is een moderne en exclusieve Day Spa waar je op ieder moment en het hele jaar door even helemaal tot rust komt. De vele faciliteiten in deze mediterraans aanvoelende oase bieden een overdaad aan luxe en ontspanning.

Sauna De Heuvelrug

Bij Sauna De Heuvelrug in Veenendaal geniet je in een natuurlijke omgeving en passende ambiance van een gezellige en volledige ontspanning. Gevestigd in een oude boerderij, midden in de bossen op de grens van Utrecht en Gelderland vind je hier een sfeer van puur natuur.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!