Zwembad de Brake

Oosteinderweg 19
8072 ZN Nunspeet
Toon route

Altijd dolle waterpret bij zwembad de Brake in Nunspeet (onderdeel van Sportbedrijf Nunspeet). Met maar liefst 3 glijbanen, een peuterbad, Turks stoombad, whirlpool, stroomversnelling en waterkreek is er voor elke waterliefhebber wat te doen.

4 hot whirlpool kruidenbaden voor ultiem genieten

Zwembad de Brake heeft een 25 meterbad van 3,5 meter diep met verschillende spelmaterialen voor ultiem zwemplezier. Om te ontspannen zijn er 4 hot whirlpool kruidenbaden. Dompel hier jezelf onder in 37 graden celsius onder het genot van diverse ontspannen geuren, heerlijk!

Na al het waterplezier en vertier eet en drink je wat bij de horecagelegenheid met uitgebreid assortiment. Recreatief zwemmen bij dit zwembad  is een leuk voordeeluitje voor de hele familie. Heb je genoeg gezwommen? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 21:30
  • Dinsdag 07:00 - 16:00
  • Woensdag 07:00 - 21:30
  • Donderdag 07:00 - 21:30
  • Vrijdag 07:00 - 21:00
  • Zaterdag 11:00 - 16:00
  • Zondag 10:00 - 16:00

Cobra Museum

Ontdek in het Cobra Museum te Amstelveen waarom de Cobra-beweging in 1948 een revolutie veroorzaakte. Het museum voor moderne kunst laat zien waarom het gedachtegoed van de kunstenaars tot op de dag van vandaag in de kunst doorwerkt.

GeoFort

Ontdek alles over de aarde bij Geofort in Herwijnen. In dit interactieve science center leer je hoe een zalm de weg vindt, waarom de Noordpool verschuift en hoe een Iphone weet waar je bent. Dit leuke en leerzame dagje uit is voor alle leeftijden.

Zwembad de Kulk

Sfeervol zwemmen met een lach doe je met het gezin bij zwem- en recreatiebad De Kulk in Vlaardingen. Dompel jezelf onder in het bubbelende bruisbad, speel tot je erbij neervalt in de wildwaterkreek of splash naar beneden door de 45 meter lange glijbaan! 

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!