Sauna Keizer

Eektestraat 36
7575 AP Oldenzaal
Toon route

Voor een gemoedelijke en gezellige familiesauna ga je naar Sauna Keizer in Oldenzaal. Dompel jezelf onder in het grote subtropische binnenbad van 34 graden of ontspan volledig in een van de verschillende sauna’s. Je geniet en ‘werkt’ tegelijkertijd aan je gezondheid bij Sauna Keizer.

Opgietingen en klankschalensessies voor ultieme meditatie

Met onder meer een Finse Sauna, Himalaya Sauna en Stoomcabine is het voor elke liefhebber van warmte een waar paradijs. Diverse opgietingen, klankschalensessies en meditatie zorgen ervoor dat je volledig tot rust komt bij Sauna Keizer.

De unieke familiaire sfeer bij Sauna Keizer maakt een bezoek zeer de moeite waard. Voor echte verwennerij neem je een professionele massage of een schoonheidsbehandeling. En voor het verwennen van je maag is er een uitstekende keuken. Helemaal zen? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 23:00
  • Dinsdag 11:00 - 23:00
  • Woensdag 17:30 - 23:00
  • Donderdag 11:00 - 23:00
  • Vrijdag 13:30 - 23:00
  • Zaterdag 12:30 - 23:00
  • Zondag 11:00 - 20:00

Centre Du Lac

Pure verwennerij voor lichaam en geest, verscholen in het achterland van de Randstad. Welkom bij Centre du Lac, met 7 verschillende sauna’s en zeldzame persoonlijke zorg. Je wilt het ervaren om te weten wat we bedoelen!

Thermae Son

Helemaal tot rust komen doe je bij Thermae Son in Son en Breugel. Het resort ligt in een bosrijke omgeving en voelt als thuiskomen. Verschillende sauna’s, specialistische massages en een gezellig restaurant zorgen ervoor dat jij in volledige gemoedsrust huiswaarts keert.

Sauna Drôme

Bij Sauna Drôme Putten geniet je van een authentieke Finse saunabeleving midden in de adembenemende natuur van de Veluwe. Omsloten door dennenbomen bieden de traditionele houten sauna’s en heerlijke baden alles om jou volledig te helpen ontstressen.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!