Sauna Keizer

Eektestraat 36
7575 AP Oldenzaal
Toon route

Voor een gemoedelijke en gezellige familiesauna ga je naar Sauna Keizer in Oldenzaal. Dompel jezelf onder in het grote subtropische binnenbad van 34 graden of ontspan volledig in een van de verschillende sauna’s. Je geniet en ‘werkt’ tegelijkertijd aan je gezondheid bij Sauna Keizer.

Opgietingen en klankschalensessies voor ultieme meditatie

Met onder meer een Finse Sauna, Himalaya Sauna en Stoomcabine is het voor elke liefhebber van warmte een waar paradijs. Diverse opgietingen, klankschalensessies en meditatie zorgen ervoor dat je volledig tot rust komt bij Sauna Keizer.

De unieke familiaire sfeer bij Sauna Keizer maakt een bezoek zeer de moeite waard. Voor echte verwennerij neem je een professionele massage of een schoonheidsbehandeling. En voor het verwennen van je maag is er een uitstekende keuken. Helemaal zen? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 23:00
  • Dinsdag 11:00 - 23:00
  • Woensdag 17:30 - 23:00
  • Donderdag 11:00 - 23:00
  • Vrijdag 13:30 - 23:00
  • Zaterdag 12:30 - 23:00
  • Zondag 11:00 - 20:00

Wellness & Beauty de Woudfennen

Ervaar de gemoedelijke sfeer en uitstekende faciliteiten met sauna’s, zwembaden en badhuizen bij Wellness & Beauty De Woudfennen In Joure. De persoonlijke benadering en professionele beautybehandelingen maken van deze wellnesslocatie een waar paradijs.

Saunapark Epe

Net over de grens bij Enschede vind je op een idyllische locatie Saunapark Epe. Hier geniet je in een heerlijke ambiance van uitgebreide en zeer moderne saunafaciliteiten. Zo vind je er 3 themasauna's, een fonkelend nieuw stoombad en een prachtig binnenzwembad.

Centre Du Lac

Pure verwennerij voor lichaam en geest, verscholen in het achterland van de Randstad. Welkom bij Centre du Lac, met 7 verschillende sauna’s en zeldzame persoonlijke zorg. Je wilt het ervaren om te weten wat we bedoelen!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!