Solex Texel

De Vang 33
1792 CV Oudeschild
Toon route

Ontdek het eiland Texel op de nostalgisch Solex van Solex Texel. Ga 60 jaar terug in de tijd met een klassieke solex en laat de altijd aanwezige wind je niet tegenhouden. Geniet van de Texelse natuur en bezoek de vele gezellige restaurants en barretjes in stijl.

Voel de vrijheid op een solex

Een rit op de solex met familie, vriendengroep, werk of romantisch met z'n tweeën is een onvergetelijke ervaring. Eenmaal plaatsgenomen op de rijwiel met hulpmotor voel je direct de vrijheid en is het eindstation eigenlijk niet meer van belang.

In Oudeschild, direct achter de Vissershaven staat de rit naar het verleden op je te wachten. Starten vanaf de Veerhaven van Texel? Tegen een meerprijs stap je van de veerboot op de solex. Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk rijdt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 17:30
  • Dinsdag 08:30 - 17:30
  • Woensdag 08:30 - 17:30
  • Donderdag 08:30 - 17:30
  • Vrijdag 08:30 - 17:30
  • Zaterdag 08:30 - 17:30
  • Zondag 08:30 - 17:30

Fietsverhuur Yellowbike Amsterdam

Ontdek het prachtige centrum van Amsterdam met een huurfiets van Yellowbike! Een paar keer trappen en je bent in de Jordaan, de Haarlemmerstraat, de Negen Straatjes of bij je favoriete museum.

MacBike Leidseplein

Huur een fiets bij MacBike Museum District-Leidseplein en haal het meest uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek verschillende hotspots als het Rijksmuseum en Concertgebouw, of fiets de levendige Kinkerbuurt in met een culinaire stop bij de Foodhallen.

De Tuinen van Appeltern

Een ontspannen uitje beleef je in de Tuinen van Appeltern, nabij Nijmegen in het land van Maas en Waal. Laat je inspireren door meer dan 200 voorbeeldtuinen, wandel over de prachtige pleinen en ontspan met een hapje en drankje op het terras.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!