Thermen Sauna Papendrecht

Douwes Dekkerlaan 1-A
3351 CH Papendrecht
Toon route

 

Huiselijke sfeer en nieuwste technieken

Een huiselijke sfeer in combinatie met de nieuwste technische saunasnufjes maken Thermen Sauna Papendrecht een perfecte plek om volledig tot rust te komen. Buiten geniet je van de op hout gestookte traditionele Laplandse Kota. Onbeperkt ontspannen bij Thermen Sauna Papendrecht!

Het schitterende zwembad van 220 m2 maakt deze wellness extra bijzonder en een bezoekje brengen waard. Voor een gezonde lunch of uitgebreid diner is het restaurant een lust voor je smaakpapillen. Heb je maar kort te tijd om te genieten? Met Tapperuse wordt een kort bezoek automatisch een voordeeluitje. Door te tappen® betaal je namelijk alleen entreekosten voor de tijd dat je er bent.

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:30 - 23:00
  • Dinsdag 10:30 - 23:00
  • Woensdag 10:30 - 23:00
  • Donderdag 10:30 - 23:00
  • Vrijdag 10:30 - 23:00
  • Zaterdag 10:30 - 23:00
  • Zondag 10:30 - 23:00

Orange Wellness

Bij Orange Wellness in Alphen aan den Rijn kom je midden in het Groene Hart even helemaal tot rust. In dit middelgrote saunacentrum vind je onder andere 7 sauna’s, 2 stoomcabines en verschillende heerlijke baden.

Sauna & Beauty Oase

Sauna & Beauty Oase in Nederasselt heeft alles in huis om jou helemaal tot rust te laten komen én volop te laten genieten. Naast alle moderne sauna- en badfaciliteiten vind je hier een breed aanbod gezichtsbehandelingen en ontspannende massages.

Thermen Barendrecht

Gelegen in een groene omgeving vlakbij Rotterdam, is dit een waar wellnessparadijs. Een mooie thermen met een gelimiteerd aantal gasten en een prettige, rustige sfeer. Dát is waarom mensen ultiem van Thermen Barendrecht genieten.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!