Centre Du Lac

Katwijkerlaan 105
2641 PE Pijnacker
Toon route

Eén grote zintuiglijke beleving!

Verscholen in het achterland van de Randstad ligt Centre du Lac, sauna en beautycentrum. Met vele faciliteiten als 7 unieke sauna’s, zwembaden, een neveltuin en een ijsgrot, kom je hier perfect tot rust. Droom even weg in de rustruimte of geniet van heerlijk eten in het restaurant.

Buiten vind je een beschutte plek om te zonnen, een hangmat aan het strand en een schommelstoel aan het water. Bij het beautycentrum kies je voor hammam, drijf je op de helende kracht van water of laat je zelfs je kapsel in de watten leggen. Na afloop voel je je een ander mens! 

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 23:00
  • Dinsdag 10:00 - 23:30
  • Woensdag 10:00 - 23:30
  • Donderdag 10:00 - 23:30
  • Vrijdag 10:00 - 23:30
  • Zaterdag 10:00 - 23:30
  • Zondag 10:00 - 23:00

Thermen Wellness Anholts

Thermen & Wellness Anholts bezoek je voor een van de heerlijke sauna’s, het stoombad, een beauty-behandeling, massage of chillsessie in de riante tuin. Bij dit familiebedrijf mag je hoge kwaliteit verwachten; een paar uur vakantie!

Thermen Barendrecht

Gelegen in een groene omgeving vlakbij Rotterdam, is dit een waar wellnessparadijs. Een mooie thermen met een gelimiteerd aantal gasten en een prettige, rustige sfeer. Dát is waarom mensen ultiem van Thermen Barendrecht genieten.

Sauna Thermen Zuidwolde

In het Drentse deel van het landelijke Reestdal vind je Sauna Thermen Zuidwolde, waar je heerlijk tot rust komt. Geniet in een van de 7 bijzondere sauna’s, wandel door de prachtige tuin en laat je verwennen in het beauty- en massage instituut.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!