Automotions Rent Roosendaal

Venneveld 16
4705 RR Roosendaal
Automotions Rent Roosendaal

Let op! Bel van tevoren via de knop in de app (0165-399895) om te checken of jouw gewenste type bus nog beschikbaar is, om teleurstellingen te voorkomen.


Een bus huren in de buurt van Roosendaal doe je natuurlijk bij Automotions Roosendaal. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Bus huren in Roosendaal
Bij Automotions Rent in Roosendaal word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; Automotions Rent heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing.

Ook ideaal voor kort gebruik, want als je komt tappen®, betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 07:30 - 18:00
  • Dinsdag 07:30 - 18:00
  • Woensdag 07:30 - 18:00
  • Donderdag 07:30 - 18:00
  • Vrijdag 07:30 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten

Automotions Rent Breda (De Autoverhuurders)

Bij Automotions Rent in Breda word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; Automotions Rent heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing. Bij De Autoverhuurders kun je terecht voor kort gebruik, want als je komt tappen® dan betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

MacBike Oosterdok

Huur een fiets bij MacBike Oosterdok en haal het optimale uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek de oude marinebasis in de kattenburg buurt, bekijk historische schepen in de museumhaven of ontspan bij talloze stadsstranden als Roest of Hannekes Boom.

MacBike Waterlooplein

Huur een fiets bij MacBike Waterlooplein en haal het maximale uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek de gezellige Plantagebuurt buurt, laat je verbazen door de Hortus Botanicus Amsterdam en fiets langs alle prachtig vormgegeven bruggen aan de Amstel.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!