Wellness Centre de Thermen

Hoff van Hollantlaan 4
5243 SR Rosmalen
Toon route

 

Heerlijk ontspannen in de lounge

Bij Wellness Centre de Thermen staan de specialisten klaar voor een volledige lichaamsscrub in de oosterse Hamam of een verzorgende gezichtsbehandeling. In de sfeervolle loungeruimte lees je daarna een boek of sluit je de ogen, terwijl je gedachten leeg zijn. Heerlijk!

Om niet alleen het lijf maar ook je inwendige lichaam te verzorgen, ga je naar het restaurant voor een smaakvol hapje en drankje. Na een bezoek aan Wellness Centre De Thermen ben je weer helemaal relaxed. Heb je aan een paar uur genoeg? Met Tapperuse betaal je alleen entreekosten voor de tijd dat je er bent; zo wordt een kort bezoek al snel een voordeeluitje.

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 23:00
  • Dinsdag 10:00 - 23:00
  • Woensdag 10:00 - 23:00
  • Donderdag 10:00 - 23:00
  • Vrijdag 10:00 - 23:00
  • Zaterdag 10:00 - 23:00
  • Zondag 10:00 - 22:30

SPA Loppersum

Midden in het Groninger Hogeland vind je SPA Loppersum: een verrassend luxe wellness-ervaring met een prettig persoonlijk karakter waar je heerlijk tot rust komt. Alleen, met z’n tweetjes of met een groep: je geniet er volop van alle faciliteiten.

Sauna & Beauty Oase

Sauna & Beauty Oase in Nederasselt heeft alles in huis om jou helemaal tot rust te laten komen én volop te laten genieten. Naast alle moderne sauna- en badfaciliteiten vind je hier een breed aanbod gezichtsbehandelingen en ontspannende massages.

Thermen La Mer Day Spa

Thermen La Mer in Almere is een moderne en exclusieve Day Spa waar je op ieder moment en het hele jaar door even helemaal tot rust komt. De vele faciliteiten in deze mediterraans aanvoelende oase bieden een overdaad aan luxe en ontspanning.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!