Attractiepark Miniworld Rotterdam

Weena 745
3013 AL Rotterdam
Toon route

Een hele wereld, piepklein...

Miniworld... Ontdek het verhaal van Rotterdam, het bombardement in 1940 en de daaropvolgende wederopbouw. Reis door de haven van Rotterdam en typisch Nederlandse landschappen. Gebruik Tapperuse bij dit geweldige attractiepark. Een dag duurt hier 24 minuten, dus je mist niks.

In Attractiepark Miniworld Rotterdam ervaar je hoe 27.000 inwoners ontwaken, intercity treinen heen en weer rijden en vrachtwagens de grote miniatuurhaven bereiken. Wanneer de nacht valt, fonkelen tienduizenden lichtjes in het donker. Een publieksprijswinnende attractie! De actuele prijs per minuut check je in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 12:00 - 17:00
  • Donderdag 12:00 - 17:00
  • Vrijdag 12:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 17:00

Malkenschoten (Binky)

Spelen, hutten bouwen, klauteren, dieren voeren of met het hele gezin in de waterfiets? Binky is een kinderboerderij, speeltuin, sprookjestheater en waterpark ineen! Met de vele activiteiten en attracties is dit een geweldig leuk uitje voor het hele gezin.

Nienoord

Ontdek Familiepark Nienoord in Leek en laat de kinderen rennen, springen, glijden en verdwalen op glijbanen, springkussens, in klimkastelen, doolhoven en draaimolens. Inclusief 3.5 km aan treinsporen en een overdekte speelhal met apenkooi. Welkom!

Vogelpark Avifauna

Ontdek ZOOveel in Avifauna in Alphen aan den Rijn. Kom kijken bij het voeren van de pinguïns, pelikanen en apen en geniet van unieke vogeldemonstraties. De kinderen kijken hun ogen uit in de XXL speeltuin, jij geniet in het heerlijke restaurant.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!