Klimbos Achterhoek

Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo
Toon route

Een bungee en vrije val voor de echte waaghals

Klimbos Achterhoek is het enige Klimbos in de omgeving Ruurlo. Door het continu zekersysteem is klimmen 100% veilig en een weergaloos uitje voor de hele familie. Voor de echte waaghals is er de grijze route met een bungee en vrije val, kom maar op als je durft...

Na een verplichte instructie van 30 minuten ben je vrij om zelfstandig te klimmen en mag je zelf de klimtijd bepalen. Te moe voor de volgende route? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Kom je een andere keer toch weer uitgerust terug voor die lastige laatste klim? Bezoek Klimbos Achterhoek met Tapperuse; de actuele prijs per minuut vind je in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 12:00 - 18:00
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag 12:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 18:00

Attractiepark Wunderland Kalkar

In Kalkar, net over de grens bij Arnhem, vind je attractiepark Wunderland met Kernie’s familiepark. Een oude kerncentrale omgebouwd tot geweldig gezinsuitje met meer dan 40 attracties, zoals een achtbaan, wildwaterbaan, springkussens en zweefmolen.

Klimbos Veluwe

Klim naar grote hoogtes en zoef met de tokkelbaan tussen de bomen in Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Gelegen in het prachtige park Berg & Bos, middenin de bossen, is er met 9 verschillende routes klim-uitdaging voor alle leeftijden: een waar klimparadijs.

Malkenschoten (Binky)

Spelen, hutten bouwen, klauteren, dieren voeren of met het hele gezin in de waterfiets? Binky is een kinderboerderij, speeltuin, sprookjestheater en waterpark ineen! Met de vele activiteiten en attracties is dit een geweldig leuk uitje voor het hele gezin.

Klimbos Brabantse Wal

Klauter naar de boomtoppen en roetsj door de bomen met een tokkelbaan in Klimbos Brabantse Wal nabij Bergen op Zoom. Gelegen in een prachtig openbaar bos heb je hoog vanuit de boomtoppen een spectaculair uitzicht op de Brabantse Wal.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!