Thermen Wellness Anholts

Europaweg 191
7761 AE Schoonebeek
Toon route

Een paar uur vakantie!

Bij Thermen Wellness Anholts ben je even los van de drukte van alledag. Ervaar de ontspanning in de sfeervolle rustruimtes met diverse open haarden, droom weg tijdens een van de gezichts- en lichaamsbehandelingen en geniet van de persoonlijke aandacht. Gelegen in Drenthe, in het prachtige beekdal-landschap van het oliedorp Schoonebeek, neem je alle tijd voor jezelf.

In de zomer lig je op een van de ligbedden in de riante tuin en kom je eindelijk toe aan dat mooie boek. Geniet van lekker eten en drinken op het zonnige terras en kom helemaal tot rust! Ook als je maar kort blijft, is Tapperuse ideaal. Een kort bezoek is al snel een voordeeluitje, want je betaalt alleen entreekosten voor de tijd dat je er bent.

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

 

Openingstijden

  • Maandag 10:30 - 22:30
  • Dinsdag 10:30 - 22:30
  • Woensdag 10:30 -
  • Donderdag 10:30 - 22:30
  • Vrijdag 10:30 - 22:30
  • Zaterdag 10:30 - 22:30
  • Zondag 10:30 - 21:00

Sauna Thermen Zuidwolde

In het Drentse deel van het landelijke Reestdal vind je Sauna Thermen Zuidwolde, waar je heerlijk tot rust komt. Geniet in een van de 7 bijzondere sauna’s, wandel door de prachtige tuin en laat je verwennen in het beauty- en massage instituut.

Thermen Barendrecht

Gelegen in een groene omgeving vlakbij Rotterdam, is dit een waar wellnessparadijs. Een mooie thermen met een gelimiteerd aantal gasten en een prettige, rustige sfeer. Dát is waarom mensen ultiem van Thermen Barendrecht genieten.

Centre Du Lac

Pure verwennerij voor lichaam en geest, verscholen in het achterland van de Randstad. Welkom bij Centre du Lac, met 7 verschillende sauna’s en zeldzame persoonlijke zorg. Je wilt het ervaren om te weten wat we bedoelen!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!