Thermae Son

Thermaelaan 2
5691 PM Son
Toon route

Bijzondere sauna’s en gezellig eten

Thermae Son is een waar genot voor elke saunaliefhebber. Met de Puur Natuur sauna, hete Sonse Bergen sauna, Scandinavische Houten Boerderij sauna en Bio sauna met lichttherapie is er voor ieder wat wils! Voor de innerlijke verzorging ga je naar het gezellige Thermen restaurant. Neem ook een kijkje in de grote tuin waar een houten wijnton met infraroodsauna staat en een vrieston om lekker in af te koelen.

De fijne wellnesslocatie Thermae Son biedt maar liefst 22 verschillende massages voor de ultieme ontspanning. Helemaal tot rust gekomen? Door te tappen® betaal je alleen entreekosten voor de tijd dat je aanwezig bent. Zo wordt een kort bezoek al snel een voordeeluitje. Maar ook als je de hele dag blijft, betaal je nooit meer dan de dagprijs (excl. transactiekosten).  

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 23:30
  • Dinsdag 10:00 - 23:30
  • Woensdag 10:00 - 23:30
  • Donderdag 10:00 - 23:30
  • Vrijdag 10:00 - 23:30
  • Zaterdag 10:00 - 23:30
  • Zondag 10:00 - 17:00

Centre Du Lac

Pure verwennerij voor lichaam en geest, verscholen in het achterland van de Randstad. Welkom bij Centre du Lac, met 7 verschillende sauna’s en zeldzame persoonlijke zorg. Je wilt het ervaren om te weten wat we bedoelen!

De Tuinen van Appeltern

Een ontspannen uitje beleef je in de Tuinen van Appeltern, nabij Nijmegen in het land van Maas en Waal. Laat je inspireren door meer dan 200 voorbeeldtuinen, wandel over de prachtige pleinen en ontspan met een hapje en drankje op het terras.

Thermae Son

Helemaal tot rust komen doe je bij Thermae Son in Son en Breugel. Het resort ligt in een bosrijke omgeving en voelt als thuiskomen. Verschillende sauna’s, specialistische massages en een gezellig restaurant zorgen ervoor dat jij in volledige gemoedsrust huiswaarts keert.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!