Kameleon Boerderij

Buorren 43
8493 LC Terherne
Toon route

Kom naar de Kameleon Boerderij en kruip in de huid van de bekendste tweelingbroers uit Friesland: Sietse en Hielke! De boerderij is doorspekt met mysterieuze koffers en tot overmaat van ramp dreigt ‘Lenten’ te overstromen.. Kun jij de boel oplossen?

Op de Kameleon Boerderij komen de boeken tot leven

In de Kameleon Boerderij zie je met eigen ogen hoe de olijke broers Klinkhamer in de jaren 50 leefden. Spot de beroemde boot, speel op een reusachtige sjoelbak of kijk een Kameleon film in de filmzaal. Blijf je ondertussen uit handen van veldwachter Zwart?

In Smederij Klinkhamer ga je de superdrukke smid een handje helpen. Maak hier je eigen plat-sla-plaatje, net zoals Sietse en Hielke! Een fraai aandenken aan een bijzondere uitje. Heb je de hele boerderij na een paar uur uitgespeeld? Tapperuse maakt korte bezoekjes mogelijk; je betaalt namelijk per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 12:00 - 17:00
  • Dinsdag 12:00 - 17:00
  • Woensdag 12:00 - 17:00
  • Donderdag 12:00 - 17:00
  • Vrijdag 12:00 - 17:00
  • Zaterdag 12:00 - 17:00
  • Zondag 12:00 - 17:00

Hoenderdaal Driving Range

Bij Hoenderdaal Golf in Driebergen ben je elke dag van de week welkom voor een heerlijk potje golf. Gelegen in de prachtige Utrechtse Heuvelrug, geniet je van de natuur en werk je tegelijkertijd aan je basisvaardigheden of leer je nieuwe technieken. Alleen, of met je favoriete gezelschap.

Zwembad de Brake

Altijd dolle waterpret bij zwembad de Brake in Nunspeet (onderdeel van Sportbedrijf Nunspeet). Met maar liefst 3 glijbanen, een peuterbad, Turks stoombad, whirlpool, stroomversnelling en waterkreek is er voor elke waterliefhebber wat te doen.

Zero55 Gaming

Bij Zero 55 in Enschede vind je een weg uit de mini escape rooms, ga je de uitdaging aan met de Lasermaze en digitale klimwand of rijd je als een F1 coureur met VR racing. Of je nu jong of minder jong bent; een bezoek aan Zero55 in Enschede is voor iedereen een geweldige ervaring.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!