Vakantiebeurs

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Toon route

Je loopt zo 30 verschillende landen binnen

De Vakantiebeurs heeft een zeer divers reisaanbod van actieve vakanties, cruise vakanties, zo-ver-mogelijk-weg vakanties, etc. Van Frankrijk, Schotland en Portugal loop je zo naar Amerika, China of Thailand. Bij de Vakantiebeurs proef je de sfeer van 30 verschillende landen!

Je boekt bij de Vakantiebeurs de beste aanbiedingen en vakantiedeals, zodat je met een nog beter gevoel je reis begint. Heb je trek gekregen? Er liggen verschillende culinaire lekkernijen uit de wereld voor je klaar. Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. De actuele minuutprijs check je in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 00:00
  • Dinsdag 07:00 - 00:00
  • Woensdag 07:00 - 00:00
  • Donderdag 07:00 - 00:00
  • Vrijdag 07:00 - 00:00
  • Zaterdag 07:00 - 00:00
  • Zondag 07:00 - 00:00

Body Worlds

Als je een fascinerend kijkje in het menselijk lichaam wilt nemen, bezoek dan de Body Worlds exposities in Amsterdam. Niet voor niets gingen ruim 40 miljoen mensen je voor in deze wonderbaarlijke reis door het lijf.

House of Bols Experience

De Lucas Bols Experience in Amsterdam is een onvergetelijke, interactieve beleving in de glamoureuze wereld van cocktails, likeuren, bartending en jenever. En ja, natuurlijk mag je de cocktails van dit historische gedistilleerd merk ook proeven!

Louwman Museum

Ruim 250 antieke en klassieke automobielen in het Louwman Museum laten je boeiend kennismaken met de ontwikkeling van de auto. Een bezoek aan dit historische museum met ‘s werelds grootste en meest geroemde collectie is zeer de moeite waard.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!