Sauna De Heuvelrug

Dijkstraat West 189
3906 WR Veenendaal
Toon route

 

Ook de inwendige mens wordt royaal verzorgd

Naast de vele saunafaciliteiten zoals de grote Finse Kelosauna, de unieke en zinnenprikkelende Grotsauna, een zoutsteensauna en een traditionele Ottomaanse Hamam is de geroemde keuken van Sauna de Heuvelrug in Veenendaal een absolute aanrader.

Alles gezien, gevoeld, ervaren en zit je heerlijk aan je zelf-verwentax? Dan tap je eenvoudig uit met Tapperuse en betaal je alleen entreekosten voor de tijd die je daadwerkelijk bij Sauna De Heuvelrug hebt doorgebracht. Een kort bezoek wordt zo al snel een voordeeluitje. En ook als je de hele dag blijft, betaal je nooit meer dan de dagprijs (excl. transactiekosten).

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 23:30
  • Dinsdag 11:00 - 23:30
  • Woensdag 11:00 - 23:30
  • Donderdag 11:00 - 23:30
  • Vrijdag 11:00 - 23:30
  • Zaterdag 11:00 - 23:30
  • Zondag 11:00 - 23:30

Thermen Goirle

Even niet de waan van de dag maar de waan van een ontspannen vakantie, bij Thermen Goirle. Hier voel je je omringd door een overdaad aan comfort en rust. Naast een zeer uitgebreid scala aan saunafaciliteiten vind je hier alles om maximaal te ontspannen.

Sauna Het Friese Woud

Sauna Het Friese Woud staat voor aandacht, gastvrijheid en een ambiance van rust. Het team van deze oase in de kop van Nederland ontvangt je met alle egards zodat jij maximaal geniet van de vele saunafaciliteiten en wellness-behandelingen.

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

Bij het Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard geniet je van 4-sterren wellness midden in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Gelegen aan de rand van het Limbrichterbos vind je hier naast totale ontspanning tal van uitvalsmogelijkheden voor een heerlijk verblijf.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!