Smart Fit Vlaardingen

Veerplein 134
3131 CN Vlaardingen
Toon route

Conditie, kracht of spier?

Of je nu voor je conditie komt, die paar extra kilo’s te lijf gaat of juist helemaal inzet op kracht en spieropbouw, bij Smart Fit Vlaardingen is alles er op gericht om jou te helpen je doel te bereiken. Individueel, in groepen of onder begeleiding van een personal trainer die jou er doorheen sleept.

Betalen per bezoek aan een professionele gym is al uniek in Nederland en met Tapperuse wordt sporten bij Smart Fit nu nóg aantrekkelijker. Intappen wanneer het jou uitkomt, buffelen en als je nat van het zweet uittapt, betaal je alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk actief bent geweest. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 23:00
  • Dinsdag 09:00 - 23:00
  • Woensdag 07:00 - 23:00
  • Donderdag 09:00 - 23:00
  • Vrijdag 07:00 - 22:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag 09:00 - 17:00

Smart Fit Apeldoorn Centrum

Lekker sporten zonder contract en opzegtermijn doe je bij Smart Fit in Apeldoorn Centrum. Werk aan je conditie, kracht of raak simpelweg wat gewicht kwijt. Je kunt terecht voor individuele trainingen, groepstrainingen of sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Smart Fit Apeldoorn ZUID

Plezierig sporten en een goed resultaat behalen doe je bij Smart Fit Apeldoorn Zuid. In de moderne sportschool met retro uitstraling haal je het maximale uit jezelf. Werk aan je conditie, bouw kracht op of raak een paar kilo kwijt en allemaal wanneer het jou uitkomt.

CrossFit Limes

Verleg je grenzen en bereik je doelen in een van de workouts bij CrossFit Limes in Alphen aan de Rijn. Dit kracht- en conditieprogramma traint je lichaam op 10 verschillende fysieke vaardigheden. De trainingen zorgen voor een zo sterk mogelijk lichaam in verschillende spiergroepen.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!