Zwembad de Kulk

Westlandseweg 200
3131 HX Vlaardingen
Toon route

Sfeervol zwemmen met een lach doe je met het gezin bij zwem- en recreatiebad De Kulk in Vlaardingen. Dompel jezelf onder in het bubbelende bruisbad, speel tot je erbij neervalt in de wildwaterkreek of splash naar beneden door de 45 meter lange glijbaan! 

De Kulk voor alle leeftijden

Naast talloze mogelijkheden voor recreatief zwemmen zijn er met een whirlpool en bruisbad genoeg opties om te ontspannen. De allerkleinsten maken kennis met het water in het veilige peuterbad. Je kunt dus gerust zeggen dat zwembad De Kulk leuk is voor jong én oud.

Ook de wedstrijdzwemmer is bij zwembad De Kulk aan het goede adres door een 25-meter wedstrijdbad en het 25-meter bad met beweegbare bodem. Ben je iets te hard van stapel gelopen in het wedstrijdbad en kom je na 10 baantjes niet meer vooruit? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je zwemt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 20:30
  • Dinsdag 07:00 - 20:30
  • Woensdag 07:00 - 20:30
  • Donderdag 07:00 - 20:30
  • Vrijdag 07:00 - 16:00
  • Zaterdag 07:00 - 15:00
  • Zondag 10:00 - 16:00

GeoFort

Ontdek alles over de aarde bij Geofort in Herwijnen. In dit interactieve science center leer je hoe een zalm de weg vindt, waarom de Noordpool verschuift en hoe een Iphone weet waar je bent. Dit leuke en leerzame dagje uit is voor alle leeftijden.

Hoenderdaal Driving Range

Bij Hoenderdaal Golf in Driebergen ben je elke dag van de week welkom voor een heerlijk potje golf. Gelegen in de prachtige Utrechtse Heuvelrug, geniet je van de natuur en werk je tegelijkertijd aan je basisvaardigheden of leer je nieuwe technieken. Alleen, of met je favoriete gezelschap.

Sauna & Beauty Oase

Sauna & Beauty Oase in Nederasselt heeft alles in huis om jou helemaal tot rust te laten komen én volop te laten genieten. Naast alle moderne sauna- en badfaciliteiten vind je hier een breed aanbod gezichtsbehandelingen en ontspannende massages.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!