Experience Volendam

Haven 154
1131 EW Volendam
Toon route

Historisch Museum: Experience Volendam

Experience Volendam is een boeiende attractie voor elke leeftijd. Met behulp van de nieuwste VR-techniek ga je terug naar het jaar 1916, toen Volendam nog een klein vissersdorp was. Ontdek hoe de mensen leefden, woonden en werkten. Wat een avontuur!

Laat je vertellen over vroeger door een charmante gastvrouw, gekleed in origineel Volendammer kostuum. Bekijk een oud Volendams straatje en leer over het beroemde dorp. Vanuit de boot, met je VR-bril op, waan je je pas echt in het Volendamse verleden. Beleef Experience Volendam en check nu de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 18:00

De Tuinen van Appeltern

Een ontspannen uitje beleef je in de Tuinen van Appeltern, nabij Nijmegen in het land van Maas en Waal. Laat je inspireren door meer dan 200 voorbeeldtuinen, wandel over de prachtige pleinen en ontspan met een hapje en drankje op het terras.

Dierenpark Zie-Zoo

Ontmoet bijzondere dieren als de Nevelpanter, Tayra, Manenwolf en nog veel meer in dierenpark Zie-ZOO te Volkel. Dit unieke dierenpark wordt grotendeels gerund door mensen met autisme en is superleuk voor grote en kleine bezoekers.

Vogelpark Avifauna

Ontdek ZOOveel in Avifauna in Alphen aan den Rijn. Kom kijken bij het voeren van de pinguïns, pelikanen en apen en geniet van unieke vogeldemonstraties. De kinderen kijken hun ogen uit in de XXL speeltuin, jij geniet in het heerlijke restaurant.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!