Dierenpark Zie-Zoo

Zeelandsedijk 12b
5408 SM Volkel
Toon route

Zie-ZOO: laat je verbazen!

Zorgdierentuin Zie-ZOO heeft heel veel originele dieren die je niet snel ergens anders in Nederland tegenkomt. Heb je al een keer de lepelhond, zwarte Amerikaanse beer of Zwartvoetpinguïn gezien? Laat je verbazen!

Neem het hele gezin mee, want de dieren kunnen niet wachten je te ontmoeten. Je parkeert gratis bij ze om de hoek. Heb je genoeg wildleven gezien? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je in Dierenpark Zie-ZOO bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 17:30
  • Dinsdag 10:00 - 17:30
  • Woensdag 10:00 - 17:30
  • Donderdag 10:00 - 17:30
  • Vrijdag 10:00 - 17:30
  • Zaterdag 10:00 - 17:30
  • Zondag 10:00 - 17:30

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

Vogelpark Avifauna

Ontdek ZOOveel in Avifauna in Alphen aan den Rijn. Kom kijken bij het voeren van de pinguïns, pelikanen en apen en geniet van unieke vogeldemonstraties. De kinderen kijken hun ogen uit in de XXL speeltuin, jij geniet in het heerlijke restaurant.

De Tuinen van Appeltern

Een ontspannen uitje beleef je in de Tuinen van Appeltern, nabij Nijmegen in het land van Maas en Waal. Laat je inspireren door meer dan 200 voorbeeldtuinen, wandel over de prachtige pleinen en ontspan met een hapje en drankje op het terras.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!