Nationaal Monument Kamp Vught

Lunettenlaan 600
5263 NT Vught
Toon Route

Aangrijpend beeld van de geschiedenis

Loop op het buitenterrein van Nationaal Monument Kamp Vught en bekijk de authentieke kampgracht, gereconstrueerde wachttorens en het crematorium voor een aangrijpend beeld. Persoonlijke verhalen van gevangenen en een inspirerende expositie maken een levendig bezoek compleet.

Dit toenmalige SS-concentratiekamp is het enige buiten nazi-Duitsland. Het is een plek in Nederland waar je de betekenis van vrijheid ervaart. Heb je genoeg gezien en wil je thuis alles verwerken om later terug te komen? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 12:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 12:00 - 17:00
  • Zondag 12:00 - 17:00

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

Joods Historisch Museum & Kindermuseum

Het Joods Historisch Museum & Kindermuseum in Amsterdam biedt een uniek kijkje in het Nederlandse Joodse leven, van vroeger tot nu. Dit toonaangevende museum voor jong en oud is gevestigd in 4 monumentale synagogen.

Ripley’s

Laat je verbazen door eigenaardigheden in het Ripley’s Believe It or Not! museum in Amsterdam. Dit 5-verdieping-tellende museum is een verzameling van alle bizarre feitjes die Robert Ripley, de wereldberoemde cartoonist en avonturier, in 30 jaar verzamelde.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!