Flyboard Centrum Twente

Vriezenveenseweg 57
7641 PE Wierden
Toon route

Ultieme watersportsensaties: flyboarden en hoverboarden!

Neem je vrienden, vriendinnen, collega’s of kinderen (min. 14 jaar) mee naar het Flyboard Centrum Twente en beleef de ultieme watersportsensaties: flyboarden en hoverboarden! Helm, wetsuit en zwemvest liggen voor je klaar, het enige wat je nodig hebt is zwemkleding en een beetje lef...

Ondanks de adrenalinekick, is een bezoek aan deze recreatieplas heel ontspannen. Met mooi weer kun je op het strand lekker relaxen, terwijl andere flyboarders de superheld uithangen en de kleintjes zandkastelen bouwen. Fijn: met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je er bent, tappen® noemen we dat. Check de actuele prijs per minuut in de app. Tot op het water!

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 16:00
  • Zondag Gesloten

Flevonice

Het ultieme sports- en funpark voor het hele gezin: Flevonice! In Biddinghuizen schaats je ’s winters heerlijk buiten in de natuur, ook als het niet vriest. In de zomer ren je tussen de obstakels door en vermaak je je in het waterpark, kartcircuit of funpark voor kinderen.

CrossFit Limes

Verleg je grenzen en bereik je doelen in een van de workouts bij CrossFit Limes in Alphen aan de Rijn. Dit kracht- en conditieprogramma traint je lichaam op 10 verschillende fysieke vaardigheden. De trainingen zorgen voor een zo sterk mogelijk lichaam in verschillende spiergroepen.

Smart Fit Amsterdam

Bij Smart Fit Amsterdam sport je zonder contract en precies wanneer het jou uitkomt. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan trainingen én trainers die jou helpen je fitnessdoel te bereiken. Jouw doelstelling staat voorop.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!