Autoverhuur Bert Jonk Zaandam (De Autoverhuurders)

Let op! Bel van tevoren via de knop in de app (075 303 0619) om te checken of jouw gewenste type bus nog beschikbaar is, om teleurstellingen te voorkomen.

Een bus huren in de buurt van Zaandam doe je natuurlijk bij Autoverhuur Bert Jonk. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Bus huren in Zaandam
Bij Autoverhuur Bert Jonk in Zaandam word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; Autoverhuur Bert Jonk heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing.

Ook ideaal voor kort gebruik, want als je komt tappen®, betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Autoverhuur Bert Jonk Oude-Meer (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Oude-Meer doe je natuurlijk bij Autoverhuur Bert Jonk. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

MacBike Leidseplein

Huur een fiets bij MacBike Museum District-Leidseplein en haal het meest uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek verschillende hotspots als het Rijksmuseum en Concertgebouw, of fiets de levendige Kinkerbuurt in met een culinaire stop bij de Foodhallen.

Bultman Deventer (De Autoverhuurders)

Voor het huren van een auto in Deventer, ga je naar Bultman. Even die bank ophalen die je zojuist hebt gekocht? Een handige bus huren voor een verhuizing of een uitje met het gezin? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!