Van Dusschoten & Van Ginkel Zeist (De Autoverhuurders)

Dijnselburgerlaan 1-6
3705 LP Zeist
Van Dusschoten & Van Ginkel Zeist (De Autoverhuurders)

Let op! Bel van tevoren via de knop in de app (030-6919044) om te checken of jouw gewenste type bus nog beschikbaar is, om teleurstellingen te voorkomen.

Een bus huren in de buurt van Zeist doe je natuurlijk bij Van Dusschoten & Van Ginkel. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Bus huren in Zeist
Bij Van Dusschoten & Van Ginkel in Zeist word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; Van Dusschoten & Van Ginkel heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing.

Ook ideaal voor kort gebruik, want als je komt tappen®, betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 10:00
  • Zondag 09:00 - 10:00

Autoverhuur Bert Jonk Oude-Meer (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Oude-Meer doe je natuurlijk bij Autoverhuur Bert Jonk. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Autoverhuur Bert Jonk Zwaag (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Zwaag doe je natuurlijk bij Autoverhuur Bert Jonk. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Bultman Deventer (De Autoverhuurders)

Voor het huren van een auto in Deventer, ga je naar Bultman. Even die bank ophalen die je zojuist hebt gekocht? Een handige bus huren voor een verhuizing of een uitje met het gezin? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!