van Gent (De Autoverhuurders)

H.A. Lorentzstraat 6
3331 EE Zwijndrecht
van Gent (De Autoverhuurders)

Let op! Bel van tevoren via de knop in de app (078-6191724) om te checken of jouw gewenste type bus nog beschikbaar is, om teleurstellingen te voorkomen.

Een bus huren in de buurt van Zwijndrecht doe je natuurlijk bij van Gent. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Bus huren in Zwijndrecht
Bij van Gent in Zwijndrecht word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; van Gent heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing.

Ook ideaal voor kort gebruik, want als je komt tappen®, betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Automotions Rent Breda (De Autoverhuurders)

Bij Automotions Rent in Breda word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; Automotions Rent heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing. Bij De Autoverhuurders kun je terecht voor kort gebruik, want als je komt tappen® dan betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Kuperus (De Autoverhuurders)

Bij Kuperus in Hilversum huur je een betrouwbare auto en door te tappen®, betaal je alleen voor de tijd dat je hem gebruikt. Van personenauto tot vrachtwagen, gezinsuitje tot verhuizing; Kuperus heeft de beste mobiele oplossing.

Van Dusschoten & Van Ginkel Amersfoort (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Amersfoort doe je natuurlijk bij Van Dusschoten & Van Ginkel. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!