Sportief tappen®: per minuut betalen voor sport en spel

Je wilt iets leuks ondernemen en tegelijk aan lichaamsbeweging doen, dan is sportief tappen® wat voor jou. Sport op jouw moment en betaal met onze app alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk actief bent. Doe je sportkleding aan en strik je sportschoenen voor een sportief en gezellig dagje uit. Tapperuse heeft een ruim aanbod Sport & Spel locaties:

Skiën & snowboarden

Van de piste roetsjen in een land zonder bergen, met een paar centimeter sneeuw per jaar en als hoogste punt 322 meter? Geen probleem, en dan ook nog wanneer en hoe lang het jou uitkomt. Als je snel koude voeten krijgt, meer van après-ski houdt of maar een uur de tijd hebt, is tappen® dé oplossing. Een mooie locatie om op de latten te staan is De Uithof in Den Haag.

Schaatsen

Na voetbal is schaatsen onze volgende grote volkssport. Wanneer de temperatuur onder het vriespunt dreigt te raken, spreken we al van Elfstedenkoorts. Met Tapperuse kun je gelukkig op elk moment schaatsen, wanneer het jou uitkomt. Een paar rondjes na je werk, als de kinderen van school zijn of als je ineens een uur vrij hebt omdat je afspraak je op het laatste moment heeft laten zitten. Leuke schaatslocaties die je met Tapperuse kunt bezoeken zijn Flevonice in Biddinghuizen of De Uithof in Den Haag.

Klimmen

Klimmen is er in allerlei disciplines en is superleuk om te doen. Het is gezond, sociaal, je wordt er sterk van en het geeft een kick als je boven bent. Omhoog klauteren vraagt wat van je spieren, dus is er een kans dat verzuring opspeelt en je geen centimeter meer omhoog komt. Of misschien ben je wel beresterk, maar heb je maar een uurtje. Met Tapperuse betaal je precies voor de tijd dat je klimt. Deze avontuurlijke klimlocaties zijn vanaf 30 maart open: Klimbos Achterhoek, Klimbos Gooi Eemland, Klimbos Veluwe en Klimbos Brabantse Wal.

Fietsen

Een leuke combinatie van beweging en sightseeing is fietsen. Geniet van de omgeving op een sportieve manier en ontdek bijzondere plekken. Misschien heb je maar een uur de tijd of wil je een halfuur de fiets pakken om iets op te halen. Door te tappen® betaal je binnenkort alleen voor de tijd dat je de fiets gebruikt. Ga je naar Amsterdam? Dan huur je een goede kwaliteit stadsfiets met handrem bij MacBike Oosterdok, MacBike Centraal Station, MacBike Museum District-Leidseplein of MacBike Vondelpark.

Fitness

Of je je biceps wilt trainen, een paar kilo wilt kwijtraken of wilt sparren in een boksring; het kan bij onze verschillende fitnesslocaties. Je kunt kiezen uit individuele trainingen, groepstrainingen of sporten onder begeleiding van een personal trainer. Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk zweet. Zin om gezelligheid en resultaat te combineren? Sport met veel plezier bij: Smart Fit Hilversum, Smart Fit Amsterdam, Smart Fit Vlaardingen, Smart Fit Nieuwegein, Smart Fit Apeldoorn Centrum of Smart Fit Apeldoorn Zuid.

Met onze app ga je heel flexibel op pad. Lees meer over tappen®: per minuut betalen voor de tijd dat je ergens bent. Tap in, tap uit, tik af!

LEES HET VOLGENDE BERICHT
‘Pay per use’ straks niet meer weg te denken uit de vrijetijdsmarkt
LEES HET VORIGE BERICHT
Betaal per minuut in Vogelpark Avifauna